Shoshanna

Modernt med klassiska vibbar. Tradiotionella vangar blandat med moderna inslag i glas och rostfria rör. Passar i de allra flesta hem. Nedan följer några exempel på hur ni kan kombinera det klassiska med det Moderna.

Här i kombination med svartlackerade traditionella vangar och plansteg i ek. Trappräcke i 16mm glas, infästning med rostfria puckar. Valvkanträcke i samma utförande på bjälklagets utsida.


U-Trappa med svarta vangar och plansteg i ask. Trappräcke med 16mm:s svartlackade rör tillsammans med böjd rund handledare. Planstegen är behandlade med en naturlig hårdvaxolja.

U-Trappa med vitlackerade vangar och plansteg i ek. Trappräcke med 8.7mm glas, rostfria rör och handledare. Valvkantsräcke med glasfält i kombination med rostfria stolpar och överliggare. Eken behandlas med en hårdvaxolja i kulör "Dark oak"


L-Trappor med traditionella vangar. Trappräcke i 8.7mm glas och klämfästen. 

Till höher(Överst i mobilen); Trappa med eksteg behandlade med en hårdvaxolja i kulör "Charcoal". Trappräcke i 8.7mm glas och klämfästen i rostfritt.

Nedan; L-Trappor med eksteg och vitlackerade vangar. Stegen är behandlade med en transparent hårdvaxolja. Vita klämfästen och 8.7mm glas


L-Trappa med vitlackerade vangar och plansteg i ek. Trappräcke med rostfria 16mm rör och överliggare i ek.