Matbord 

Här nedan listar vi våra modeller på matbord. I shopen har vi samlat några men hittar ni inte det ni söker där så hoppas jag vi hittar rätt tillsammans. I ett mail kan du kombinera bordskiva med underredet du gillar, med eller utan islåda, ta det bästa av borden och bygg ditt egna. Undrar du över något eller har frågor så är det bara fråga. Ni är välkomna till butiken i Vadstena. Där har vi material ni kan kika på, olika ytbehandlingar och en massa färdiga möbler. Hoppas ni tar en sväng och att vi ses i butiken. Finns inte den möjligheten kan ni skicka ett mail till [email protected] med er förfrågan.

RUNT. I trä eller med glasskiva. Utdragbart eller fast runt. 

Matbord i valnöt

Tillverkat i 240mm valnötsplank. Bordets måt är 3300*1200mm Kraftigt underrede med snedsträvor upp i bordets undersida för stabiletet. Ett exklusivt val som ska föras vidare i generationer. 

Köp här

Norrön "benhård". Plankbord med rostfri låda och lock. kan beställas upp till 540cm långt och 140cm brett. Varje enkild planka har sitt unika utseende. Locket i samma träslag som övriga bordet eller varför inte i rå plåt eller i pulverlackat svart. 

SPECIALBESTÄLL DITT BORD TILL [email protected]

Norrön "asahård". Tillverkat i massiva plankor med levande vankanter. järn binder samman bordskivan. Brända kanter och underrede i plattjärn. Bordet kan bli upptill 5.40 långt och 1.20 brett.

SPECIALBESTÄLL DITT BORD TILL [email protected]

Norrön "asa". Bord med plankor. Levande med sprickor och kvistar som ett naturligt inslag som bidrar till att just ditt bords unika utseende. Kan beställas 5.40 lång och 1.20 brett. 

SPECIALBESTÄLL DITT BORD TILL [email protected]

Matbord tillverkat i limfog. Finns i en rad olka utföranden och träslag. Ask har blivit en favorit hos många. Valnöt är en personlig och eken är klassiskt tidlös. Bilderna visar några. KÖP HÄR ELLER BESTÄLL VIA MAIL. [email protected]

"SPANSKA RYTTAREN" Stort matbord tillverkat i 30mm ask. Iläggskiva för fest med isolerad islåda. Även en traditionell iläggsskiva följer med i samma träslag som bordet. Bordet går att skjuta samman utan illäggsskiva.

 Vi hämtar bordets namn från utseendet av underredet, 3 st sammanflätade 80x80 stolpar. Just detta underredet är målat i en grå kulör. KÖP HÄR


Klassiskt matbord med benställning

Bilderna visar bordet tillverkat i 30mm ek. Mått 180*90*74. Sarg med 60*60mm ben. Med bordet medföljer 2st iläggskivor som är 600mm djupa. Ni kan beställa bordet här.

Önskar ni andra mått är skickar ni er förfrågan till [email protected]sorbins.se

TRÄ & STÅL.  Matbord med bordskiva i 30mm limfog. Bilderna visar bordsskiva i ek, behandlad med en naturlig hårdvaxolja. Underredet i 4kants stål, naturligt stål eller pulverlackat svart. (Endast MÅTTBESTÄLLNING VIA MAIL)

BOCKBORD. KlassisKT bord i furu med X-underrede. Bordskivan består av 140mm breda plank. Finns som svart, vit eller gråvaxat. Kan även få det obehandlat för egen färgsättning.  Funkar fint som utebord om man tar väl hand om det. Måtten går att få runt 4m långt. Bredd mac 160mm. Beställ här eller måttbeställ dit bord med ett mail till [email protected]